Skip to content

THE REBEL

USLUGE

društvene mreže

Kroz objavljivanje relevantnog sadržaja putem društvenih mreža dolazimo do postepenog građenja brenda, povećanja prodaje kao i kreiranje lojalnih kupaca. Povezivanje i angažovanje pratilaca, kao i analizu dobijenih rezultata, prepustite nama!

web dizajn

Kreiranje i održavanje informativnog veb sajta, do nekoliko stranica, koji će uz SEO optimizaciju znatno doprineti povećanju broja Vaših klijenata. Veb sajt detaljnije prikazuje čime se bavite i šta nudite, kao i ozbiljnost Vaše firme koja ulaže u svoj razvoj i napredak.

SEO OPTIMIZACIJA

Da li znate da samo 14% korisnika Google-a gleda oglase na drugoj stranici?
Smatramo da je ovo dovoljan pokazatelj potrebe SEO optimizacije Vašeg sajta, kroz ovu uslugu postavljamo Vaše preduzeće u sam vrh Google pretrage.

GOOGLE ADS

PPC (Pay-Per-Click) oglašavanje je efikasno i precizno uz kontrolu potrošnje budžeta. Oglasi se prikazuju relevantnoj publici putem određivanja ključnih reči, definisanjem različite interesne publike kao i određivanjem mesta za prikaz oglasa. Efikasnost ovih kampanja se meri praćenjem ključnih metrika i merenjem konverzija.

FOTOGRAFIJA I VIDEO PRODUKCIJA

Video produkcija je nešto mnogo više od klika na kameri. Video snimci se pokazuju kao najbolji instrument upoznavanja sa preduzećem i njegovim poslovanjem. Mogućnost izazivanja emocije putem slike, videa i muzike je neizbežna. Prikažite dušu Vašeg poslovanja kroz profesionalne fotografije i promotivne klipove!

GRAFIČKI DIZAJN

Stvaramo vizuelni identitet Vašeg biznisa ili unapređujemo postojeći. Izgradite svoj brend i unikatan stil uz našu pomoć. Nudimo usluge: dizajn logoa, dizajn vizit karti, dizajn flajera, dizajn plakata, dizajn kataloga, dizajn menija/jelovnika.

KAKO FUNKCIONIŠE

VIŠE USLUGA ODJEDNOM?

Ponekad je potrebna jedna usluga kako bi Vaš posao krenuo uzlaznom putanjom ka uspehu, ali nekada nije dovoljno da se tamo i zadrži. Kombinacija usluga koje nudimo pružiće Vam zagarantovani uspeh!

DIZAJN
50%
DEVELOPMENT
82%
CONSULTING
36%

ZAKAŽITE KONSULTACIJE!